Slideshow Items

 • hero

  EASE BY ELOFLEX

  Prémium svéd gyártású kerekesszék-üléspárnák, amelyek egész nap kényelmesen használhatók

AZ EASE JAVÍTJA AZ ELOFLEX ÁLTAL KÍNÁLT ÉLMÉNYT

Az Ease by Eloflex svéd gyártású ergonomikus párnákat foglal magában, amelyek az Eloflex által kínált felhasználói élmény optimalizálására szolgálnak. Mindegyik Ease-terméknél azt tartjuk szem előtt, hogy kellően kényelmes és tartós legyen hosszabb üléshez és hosszú távú mindennapi használathoz.

Az Ease-termékeket pontosan olyan felhasználókra szabtuk, mint Ön – akik szeretik az Eloflex kerekesszéküket, és naponta hosszú órákat töltenek benne. Különféle stílusú párnák közül választhat, és egyszerűen kicserélheti a párnázást, hogy a lehető legoptimálisabb támogatást biztosítsa a nyaka és a háta számára a konyhaasztalnál, a televízió előtt, az autóban vagy akár egy kézi hajtású kerekesszékben.

A KELLEMES ÉS FÁJDALOMMENTES ÜLÉS JAVÍTJA AZ ÉLETMINŐSÉGET

Célunk, hogy kényelmesebbé tegyük az életét. Ez az Ease lényege – egy ergonomikus megoldás azoknak az aktív felhasználóknak, akik gyakran sok időt töltenek ülve, és szeretnének javítani a közérzetükön a társas összejövetelek, kirándulások és napi tevékenységek során. 

Minden Ease-termék tervezésénél arra törekszünk, hogy kényelmesebbé tegyük az ülést. Ez ugyanis elengedhetetlen ahhoz, hogy maradéktalanul használhassa az Eloflex által biztosított szabadságot.

KÉNYELEM — BÁRMILYEN ALKALOMMAL

A mozgásukban korlátozott személyek számára mindennapos, hogy hosszú időt töltenek ülő pozícióban. Ehhez épp olyan nélkülözhetetlen egy kivételesen kényelmes, prémium párna, mint egy strapabíró és minőségi cipő azoknak, akik sokat gyalogolnak.

Az Ease by Eloflex prémium ergonomikus ülési kényelmet biztosít, és bármilyen alkalomhoz ideális, akár otthon, akár útközben használja. Tapasztalja meg a különbséget!

KÉZZEL KÉSZÍTETT MINŐSÉG SVÉDORSZÁGBÓL

Az Ease by Eloflex termékcsalád üléspárnái nagy műgonddal, kézzel készülnek Träslövslägében, egy Svédország nyugati partján elterülő, festői halászfaluban Halland megyében. Kizárólag az Eloflex számára készített párnákat gondosan ellenőrzik és becsomagolják a Varberg melletti gyárunkban, mielőtt az Eloflexhez szállítanák őket, hogy olyan nagyra becsült vásárlók juthassanak hozzájuk, mint Ön.

A KÉNYELMETLEN ÉRZÉS MEGELŐZÉSE ÉS ENYHÍTÉSE

A hosszan tartó ülés néha kényelmetlen érzést válthat ki a hátban és az ülőfelületen, valamint bőrirritációt, izomgörcsöket és – a legrosszabb esetben – felfekvéseket okozhat.

Az Ease termékcsalád ergonomikus üléspárnái segítenek megelőzni a felesleges kellemetlenségeket és a felfekvéseket. Emellett enyhítik a fájdalmat, és mérséklik a meglévő problémákat.

Találja meg az Ön számára ideális Ease-terméket

Slideshow Items

 • PRÉMIUM PÁRNA – EASE ONE

  Az Ease One egy puha és rendkívül kényelmes prémium párna, amelyet azok számára terveztünk, akik...

 • PRÉMIUM PÁRNA – EASE WEDGE

  Az Ease Wedge egy ék alakú ülőpárna, amelynek az eleje kissé megemelt. Kifejezetten úgy terveztük...

 • EASE DERÉKTÁMASZ

  Az Ease Lumbar Support deréktámasz masszív és tartós, viszkoelasztikus memóriahabból készült. A n...

 • EASE ARMREST CUSHION

  Az Ease Armrest Cushion egy plüss kartámaszhuzat, amelyet az Eloflex kerekesszékhez terveztünk. A...

 • EASE HÁTTÁMLACSŐ-BURKOLAT

  Az Ease Backrest Tube Padding egy puha habburkolat, amelyet az Eloflex kerekesszék háttámlájához...

 • EASE INKONTINENCIA ÁLLÓ HUZAT

  Szeretnénk elkerülni, hogy az inkontinencia kezelése stresszes vagy bonyolult legyen a kerekesszé...

KERESKEDŐINK – ITT VÁSÁROLHAT EASE TERMÉKEKET!

Az Ease by Eloflex-termékek bárhol elérhetők, ahol összecsukható motoros kerekesszékeket értékesítenek. Kattintson ide a jóváhagyott kiskereskedők teljes listájának megtekintéséhez, vagy forduljon hozzánk további információkért.