Slideshow Items

 • hero

  A MOTOROS KEREKESSZÉKEK ÚJ GENERÁCIÓJA

  Nem számít, hogy idős vagy fiatal, erős vagy gyenge. Az Eloflex segítségével nagyobb szabadságot élvezhet otthon és utazás közben, és nem kell másokra támaszkodnia.

  Az összes termék megtekintése

TERMÉKEK MINDEN ALKALOMRA

Az Eloflex egy motoros kerekesszék, amelyből különböző modellek érhetők el a felhasználók különféle igényeinek megfelelően. Az Eloflex az Ön életkorától és fizikai állapotától függetlenül nagyobb önállóságot biztosít otthon és útközben, és kiküszöböli, hogy külső segítségre legyen szüksége. Könnyű kialakítása egyszerűbbé teszi az eszköz összecsukását és autóba helyezését. Végre nem kell betegszállítókra vagy mozgáskorlátozottak szállítására szakosodott szolgáltatásokra támaszkodnia.

FÜGGETLEN, SZABAD ÉLET

Nem nehéz elképzelni, hogy miért hat pozitívan az Eloflex megoldás számos ember mindennapjaira. Először is összecsukható, könnyű elektromos megoldás, amely tökéletesen szállítható autóban és más járművekkel, ha elutazik. Ennél is fontosabb azonban, hogy a mobilitás egy merőben új, korábban nem tapasztalt szintjét teszi lehetővé. A hagyományos motoros kerekesszékek ugyanis nem csukhatók össze, és gyakran akár 80–150 kg-ot nyomnak.

Kompakt kialakításának és kiemelt vezetési kényelmének köszönhetően gyakorlatilag bárhová akadálytalanul eljuthat vele.  Tehet vele néhány kört a parkban, vagy a belvárosban is boldogulhat a segítségével a zsúfolt boltokban, kávézókban és éttermekben.

A modern, repülőgépre felvihető akkumulátorok pedig gondoskodnak arról, hogy repülőjáratokra is magával vigye az Eloflex kerekesszékét.

KOMPAKT ÉS SOKOLDALÚ

A hagyományos motoros kerekesszékek jellemzően nagyok, sok helyet foglalnak, súlyuk pedig meghaladja a 100 kg-ot. Emiatt nem könnyű behelyezni, sőt akár beemelni őket egy autóba, ha kirándulni készül. Otthon túl sok helyet foglalnak, és a vezetésük is nehézkes. Ennek azonban nem kell törvényszerűen így lennie. Az Eloflex teljesen modern megközelítést képvisel a motoros kerekesszékek kategóriájában, ugyanis alumíniumból vagy szénszálból készül. Egyszerű, egykezes mozdulattal zökkenőmentesen összecsukhatja, így minimálisra csökkentheti a szék által elfoglalt helyet, és a szék kivételesen alacsony súlyát kihasználva az autójában szállíthatja az eszközét.

Kompakt méretének, a hátsókerék-meghajtásnak és a kézi hajtású kerekesszékekkel megegyező üléskialakításnak köszönhetően érezni fogja, hogy mennyivel jobb teljesítményt nyújt az Eloflex. A kis fordulási sugár és a nagyfokú pontosság jóvoltából szűk helyeken és keskeny ajtókon is könnyedén átjuthat. Az Eloflex a motoros kerekesszékek új generációját képviseli, ugyanis rendkívül könnyű vázzal és mindössze 60 cm szélességgel büszkélkedhet.

Tekintse meg modelljeinket

AKTÍV FELHASZNÁLÓK

Az Eloflex ideális kiegészítő minden olyan, kézi hajtású kerekesszék-felhasználónak, aki könnyű és rugalmas motoros kerekesszékre vágyik, amelyet magával vihet az autójában vagy az utazásai során. Nagyszerű ülési kényelmet biztosít, és könnyű felépítésének, illetve az adott helyzethez igazítható, kompakt kialakításának köszönhetően ugyanazokat a lehetőségeket kínálja, mint a kézi hajtású kerekesszékek.

A titok abban rejlik, hogy az Eloflex motoros kerekesszék súlya akár 80%-kal alacsonyabb, mint egy átlagos elektromos kerekesszéké. Ráadásul egyetlen kézmozdulattal, egyszerűen összecsukható és kompakt méretűvé alakítható.

FIZIKAILAG GYENGE FELHASZNÁLÓK

Előfordulhat, hogy olyan neuromuszkuláris betegséggel küzd, amely miatt nehezebben tud hosszabb távokat megtenni a kézi hajtású kerekesszékével. Sőt, akár más egészségügyi probléma is csökkentheti az erejét. Az Eloflex segítségével helyzettől függetlenül visszanyerheti a függetlenségét. Másodpercek alatt kimehet a tavaszi napsütésbe, friss levegőt szívhat, és továbbra is aktív életet élhet anélkül, hogy valakinek tolnia kellene Önt. Ezzel párhuzamosan megőrizheti a rugalmasságát, és zökkenőmentesen látogathat el kávézókba, éttermekbe, üzletekbe vagy akár a mosdóba.

IDŐSEBB FELHASZNÁLÓK

Az Eloflex ideális motoros kerekesszék olyan, idősebb felhasználók számára, akik szeretnének kényelmes tempóban levegőzni a parkban. Az irányítókar a kartámasz jobb vagy bal oldalán helyezhető el, attól függően, hogy melyik a domináns keze. Alternatív megoldásként a háttámlán* is elhelyezhető, így egy Ön mellett sétáló kísérő is kényelmesen használhatja.

Az Eloflex különböző méretekben kapható és minden típusú felhasználó számára optimális. Mindenki nagyra értékeli a kimagasló ülési kényelmet és a komfortos lábtámaszt, valamint azt, hogy a kar- és a lábtámasz egyaránt arrébb hajtható.

ÖSSZECSUKHATÓ ÉS HORDOZHATÓ

Az Eloflex intelligens kialakítása lehetővé teszi a gyors összecsukást – ez nagyjából úgy működik, mint egy babakocsi esetében. A szék másodpercek alatt összecsukható, és annyi helyet foglal, mint egy átlagos bőrönd. Könnyű kialakításának köszönhetően egyszerűen beemelhető az autóba, elpakolható a szekrénybe, illetve felvihető a repülőgépre. Összecsukott helyzetben is gurítható, így rendkívül könnyen szállítható. Az alacsony súly és a kompakt formátum jóvoltából egyszerűen behelyezheti a saját autójába, és magával viheti az utazásaira.

MOTOROS KEREKESSZÉK A SAJÁT AUTÓJÁBAN

Leírhatatlan szabadságérzetet ad, ha magával viheti a motoros kerekesszékét a saját autójában. Az Eloflex nagyban megkönnyíti, hogy magával vigye a motoros kerekesszékét a nyaralójába, a kiruccanásokra vagy az utazásokra. Többé nem kell rámpákkal vagy különleges konstrukciókkal bajlódnia. 

Az Eloflex minden típusú autóba befér. Végre anélkül utazhat egy barátjával, egy átlagos méretű taxiban vagy egy bérelt autóban, hogy aggódnia kellene a motoros kerekesszékével kapcsolatos nehézségek miatt. Az alacsony súlynak köszönhetően egyszerűen behelyezheti a széket a saját autójába.

ÚTON

Összecsukva az Eloflex olyan kompakt, mint egy átlagos bőrönd. A legtöbb modell súlya alig 30 kg, így könnyen hordozhatók utazás során. 

Az Eloflex gond nélkül elkíséri Önt, akár autóval szeretne menni, repülőtéri utasfelvételt kell elvégeznie, vagy épp taxival vagy busszal közlekedik a barátaival. Miután megérkezett a kívánt helyszínre, zavartalanul örömét lelheti a kerekesszék által biztosított függetlenségben.

LEGNÉPSZERŰBBEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Slideshow Items

 • ELOFLEX F

  Az Eloflex F a piac legkeresettebb motoros kerekesszéke. Egyedülálló tulajdonságaival, például összecsukhatóságával,...

  27 kg

  30 km

  Bővebben

  ELOFLEX F

  Az Eloflex F a piac legkeresettebb motoros kerekesszéke. Egyedülálló tulajdonságaival, például ös...

  27 kg

  30 km

 • ELOFLEX D2

  Az Eloflex D2 egy innovatív összecsukható elektromos kerekesszék, amely ugyanolyan elegáns kialakítású, mint a többi...

  kg

  30 km

  Bővebben

  ELOFLEX D2

  Az Eloflex D2 egy innovatív összecsukható elektromos kerekesszék, amely ugyanolyan elegáns kialak...

  kg

  30 km

 • ELOFLEX P

  Az Eloflex P ülése beépített elektromos döntési funkcióval rendelkezik, amely kialakításánál fogva megkönnyíti a be-...

  30 kg

  30 km

  Bővebben

  ELOFLEX P

  Az Eloflex P ülése beépített elektromos döntési funkcióval rendelkezik, amely kialakításánál fogv...

  30 kg

  30 km

 • ELOFLEX C

  Büszkék vagyunk arra, hogy az Eloflex C a legkönnyebb összecsukható motoros kerekesszék a piacon. Szénszálas vázának...

  16 kg

  15 km

  Bővebben

  ELOFLEX C

  Büszkék vagyunk arra, hogy az Eloflex C a legkönnyebb összecsukható motoros kerekesszék a piacon....

  16 kg

  15 km

 • ELOFLEX Z

  Az Eloflex Z a legexkluzívabb összecsukható elektromos kerekesszék mind a saját kínálatunkban, mind a tágabb piacon....

  23 kg

  30 km

  Bővebben

  ELOFLEX Z

  Az Eloflex Z a legexkluzívabb összecsukható elektromos kerekesszék mind a saját kínálatunkban, mi...

  23 kg

  30 km

 • ELOFLEX S1

  Mindenki megérdemli, hogy kellően önállónak érezze magát ahhoz, hogy aktív életet éljen, és nem szabad, hogy szükségt...

  37,5 kg

  30 km

  Bővebben

  ELOFLEX S1

  Mindenki megérdemli, hogy kellően önállónak érezze magát ahhoz, hogy aktív életet éljen, és nem s...

  37,5 kg

  30 km

 • ELOFLEX L

  Az Eloflex L egy kompakt, sallangmentes motoros kerekesszék olyan felhasználók számára, akik nem szeretnének sokat ba...

  25,5 kg

  30 km

  Bővebben

  ELOFLEX L

  Az Eloflex L egy kompakt, sallangmentes motoros kerekesszék olyan felhasználók számára, akik nem...

  25,5 kg

  30 km

 • ELOFLEX X

  Az egyedi kialakítású Eloflex X-et kifejezetten idősebb felhasználók számára álmodtuk meg. Ez a legnépszerűbb motoros...

  25 kg

  25 km

  Bővebben

  ELOFLEX X

  Az egyedi kialakítású Eloflex X-et kifejezetten idősebb felhasználók számára álmodtuk meg. Ez a l...

  25 kg

  25 km

 • ELOFLEX H

  Az Eloflex H modellel megvalósítottuk a lehetetlent – ez a kifejezetten nehezebb és magasabb felhasználóink számára t...

  42,5 kg

  40 km

  Bővebben

  ELOFLEX H

  Az Eloflex H modellel megvalósítottuk a lehetetlent – ez a kifejezetten nehezebb és magasabb felh...

  42,5 kg

  40 km

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 • Igen, az Eloflex motoros kerekesszékek megfelelnek a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) összes, légi közlekedésre vonatkozó követelményének. A „Tippek és praktikák” részben megosztott részletes információkkal gondosan felkészülhet az utazásra. Kitérünk a reptéri eljárásokra, az érvényben lévő szabályozásokra, és megosztunk néhány felhasználói tapasztalatot, hogy igazán problémamentes legyen az utazása. Ide kattintva megtudhatja, hogyan viheti fel az Eloflex kerekesszéket repülőre.

 • Az Eloflex számos módon autóba helyezhető. A „Tippek és praktikák” részben ismertettük a négy leggyakoribb módszert. Kattintson ide a behelyezéssel kapcsolatos szakértői útmutatásért.

 • Minden Eloflex motoros kerekesszékre kétéves jótállás érvényes. Fontos tudni, hogy a jótállás csak az eredeti vásárlóra vonatkozik.

 • Sok kérdést kapunk az Eloflex töltésével kapcsolatban. A „Tippek és praktikák” részben a töltés bevált gyakorlatairól is hasznos információkat szerezhet. Bővebben

 • Ha az Eloflex teljesen fel van töltve, a hatótávolság legalább 30 kilométer, és a szék nagyjából 5 órányi folyamatos mobilitást biztosít.

  Ha nagyon hideg az időjárás (0 fok alatti), valamivel kisebb lehet az átlagos megtehető táv.

További kérdések