Slideshow Items

 • hero

  NEM SZIMPLA ELEKTROMOS KEREKESSZÉK

  Célunk, hogy felhasználóink függetlenné és önellátóvá váljanak. Lehetőséget akarunk adni, hogy szabad, aktív és örömteli életet éljenek – épp úgy, mint bárki más.

  Az összes termék megtekintése

BEHATÓAN ISMERJÜK A KEREKESSZÉKEKET

Az Eloflex márka olyan emberek tapasztalataiból született , akiknek az idejük nagy részét kerekesszékben kell tölteniük, és nagyobb mozgásteret szerettek volna adni hasonló helyzetben lévő társaiknak az aktívabb és gördülékenyebb mindennapok érdekében. Az alapítók úgy látták, egyértelmű igény mutatkozik egy olyan könnyű és nagy teljesítményű elektromos kerekesszék iránt, amelyet zökkenőmentesen magukkal vihetnek a napi teendők intézésekor és az utazásaikra. A végeredmény egy olyan összecsukható motoros kerekesszékekből álló termékcsalád, amelyet kimagasló kényelem, praktikusság és megbízathatóság fémjelez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek joga van a függetlenséghez.

Az Eloflex viszonylag rövid idő alatt jelentős szereplővé nőtte ki magát a támogató-segítő technológiák ágazatában. Motoros kerekesszékeink iránt nemcsak a vásárlók körében nagy a kereslet, hanem piactól függően gyakran különféle állami vagy önkormányzati egészségügyi megtérítési konstrukciók keretében is felírják őket az embereknek. A kerekesszékeket közvetlenül a végfelhasználóknak értékesítjük kereskedői hálózatunkon keresztül. 

Az Eloflex vezető szerepet tölt be az összecsukható elektromos kerekesszékek paci szegmensében, és mára 15 európai országban kapható. Vállalatunk 2018 óta büszke tagja a Teqnion családnak, egy svéd ipari kereskedelmi csoportnak, amely hosszú múltra tekint vissza az innováció és a szolgáltatásnyújtás terén.

SAJÁT TAPASZTALATOKBÓL SZÜLETETT ÖTLET

Az Eloflex eredeti elképzelése mára közhelynek tűnhet. Egy olyan összecsukható elektromos kerekesszéket álmodtunk meg, amely figyelemre méltó akadálymentességet, lenyűgöző hatótávolságot, valamint kényelmes hordozhatóságot tesz lehetővé autóban vagy akár repülőgépen. Az Eloflex 2015-ös megalapításakor azonban merőben más időket éltünk. Az elektromos járművek akkortájt abszolút újdonságnak számítottak. A mobilitási nehézségekkel küzdők kézi hajtású kerekesszékek vagy nehéz, több száz kilós hagyományos elektromos kerekesszékek közül választhattak.

Csapatunk tagjai maguk is kerekesszéket használnak, így első kézből tapasztalták meg, milyen kihívásokkal és korlátokkal szembesülnek azok, akik hagyományos motoros kerekesszéket használnak. Ez arra sarkallt minket, hogy a saját kezünkbe vegyük az irányítást, és feltérképezzük, hogyan alkothatunk meg egy olyan kerekesszéket, amely intelligensen megválasztott anyagokat, könnyű kialakítást, kimagasló ülési kényelmet és – ami még fontosabb – összecsukható vázat foglal magában. 

A végeredmény: A gyakran „The Original” néven emlegetett, mára Eloflex néven ismert modern elektromos kerekesszék, amely rengeteg ember életét változtatta meg és teszi jobbá napjainkban is.

MINDENT ÁTHAT A MINŐSÉG IRÁNTI IGÉNYÜNK 

A termékfejlesztés és a felhasználókkal folytatott beszélgetések során komoly előnyünk származik abból, hogy mi magunk is nap mint nap használjuk az Eloflex-termékeket. Termékválasztékunk a kerekesszék-használók igényeinek mélyreható ismeretén alapul. Minden alkalommal ezt használjuk „iránytűként”, amikor termékeket fejlesztünk. 

Ha az Eloflex egyik elektromos kerekesszékét választja, biztos lehet abban, hogy a lehető legjobb minőségbe és szolgáltatásba fektet be. Megértjük, mennyire fontos, hogy megbízhasson támogató-segítő felszerelésében. Ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy az Ön konkrét igényeire szabott motoros kerekesszéket kínáljunk. Az Eloflex célja, hogy megkönnyítse a felhasználók életét, viszont soha nem köt kompromisszumot a biztonság és a minőség terén.

MINDENKIT MEGILLET A SZABADSÁG!

Vezérelvünk: „mindenkit megillet a szabadság”. Jövőképünk értelmében pedig arra törekszünk, hogy még több ember élhessen függetlenebb életet az Eloflex jóvoltából. Ezt a szellemiséget tükrözi változatos modellkínálatunk. Míg más márkák egyetlen általános modellt kínálnak, mi büszkék vagyunk arra, hogy különböző kerekesszék-változatokat értékesítünk eltérő állapotú és szükségletű felhasználókhoz igazodva. 

Az Eloflex fiatal vállalat, amelyet elkötelezett és motivált emberek vezetnek és építenek. Célunk, hogy egyszerűbbé tegyük a járási nehézségekkel küzdők életét. Összecsukható elektromos kerekesszékeinkkel visszaadjuk a felhasználók szabadságát, és lehetővé tesszük számukra, hogy aktív életet éljenek. A nagyobb függetlenség elengedhetetlen ahhoz, hogy maradéktalanul jól érezzük magunkat a mindennapokban. Az Eloflex nemcsak egy szimpla termék – valódi változást hoz az emberek életébe.

Bővebben

GARANCIA

A kerekesszékek gyártásában szerzett széles körű tapasztalatunk jelentős előnyt jelent számunkra a motoros kerekesszékek fejlesztése során. Az évek során gyártóként és felhasználóként egyaránt mélyreható ismereteket szereztünk a vezetési jellemzőkről, az ülési kényelemről, az anyagválasztásról és a gyártási módszerekről. Ezeket az értékes ismereteket mind beépítjük az Eloflex-modellekbe. 

Büszkék vagyunk termékeink minőségére, és minden elektromos kerekesszékünkre és kerekesszék-kiegészítőnkre garanciát vállalunk. A jótállás az esetlegesen előforduló gyártási hibákra vonatkozik. Fontos azonban megjegyezni, hogy a jótállás nem terjed ki a nem megfelelő ápolásból, a gondatlanságból vagy a nem megfelelő használatból eredő, illetve a nem anyagi vagy gyártási hibákhoz kapcsolódó károkra. 

Bővebben

SZERVIZ

Termékeink minden részletének megalkotásakor a lehető legmagasabb színvonalra és precizitásra törekszünk, és célunk, hogy minél tovább megőrizzék a minőségüket. Noha megbízható, hosszú órákon át gond nélkül intenzíven használható elektromos kerekesszékeket gyártunk, bizonyos alkotóelemek elhasználódhatnak az idők során.

Emiatt minden megvásárolt Eloflex-termékhez jótállási szolgáltatást biztosítunk. Ez része az arra vonatkozó kötelezettségvállalásunknak, hogy motoros kerekesszéke mindig csúcsteljesítményt nyújtson. Ha szervizre vagy alkatrészre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot azzal az üzlettel, ahol a kerekesszéket vásárolta.

Együtt biztosítjuk, hogy kerekesszéke megbízható társa maradjon az aktívan töltött mindennapokban.

Bővebben

TIPPEK ÉS PRAKTIKÁK

Szánjon egy percet hasznos tippjeink és praktikáink megismerésére! Részletesen tájékozódhat az Eloflexről, többek között arról, milyen ápolást igényel az akkumulátor és az ülés, mikkel kell tisztában lennie, mielőtt repülőutat tervezne, és miként gondoskodhat arról, hogy látható legyen a kerekesszékében forgalmas utakon a sötét őszi estéken.

Itt találhat választ a leggyakoribb kérdésekre.

Slideshow Items

 • A töltés optimalizálása

  Mi az Eloflex töltésének javasolt módja? Megtudhatja, hogyan növelheti az akkumulátorok élettartamát, és miként javíthatja a hatótávolságot.

 • Az Eloflex és a repülés

  Az Eloflex motoros kerekesszékek megfelelnek az összes, légi közlekedésre vonatkozó IATA-követelménynek. Itt talál minden szükséges információt, tippet és dokumentumot a repüléshez.

 • Az Eloflex behelyezése autóba

  Felhasználóink leggyakrabban arról érdeklődnek, van-e tippünk arra vonatkozóan, hogyan lehet egyszerűen behelyezni az Eloflex kerekesszéket az autóba. Az alábbiakban összegyűjtöttük a leggyakoribb módszereket.

 • Az Eloflex karbantartása

  Nem kell szervizeltetnie az Eloflexet, viszont meghosszabbíthatja a motoros kerekesszék élettartamát, ha figyelembe veszi a karbantartási tippjeinket és útmutatásunkat.

KÖRNYEZETI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Az Eloflex elkötelezett az iránt, hogy a környezetet és az Ön jóllétét egyaránt óvja. Elektromos kerekesszékeink nemcsak praktikusak és felhasználóbarátak, hanem megalkotásukkor a környezeti fenntarthatóságra is nagy hangsúlyt fektetünk.

Büszkék vagyunk tanúsításainkra, amelyek egyértelműen jelzik, mennyire elkötelezettek vagyunk a felelősségteljes magatartás iránt a tevékenységünk összes szintjén. Arra törekszünk, hogy együtt megvédhessük közös bolygónkat, és zöldebbé és fenntarthatóbbá tegyük a nap során megtett utakat.

Bővebben

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 • Igen, az Eloflex motoros kerekesszékek megfelelnek a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) összes, légi közlekedésre vonatkozó követelményének. A „Tippek és praktikák” részben megosztott részletes információkkal gondosan felkészülhet az utazásra. Kitérünk a reptéri eljárásokra, az érvényben lévő szabályozásokra, és megosztunk néhány felhasználói tapasztalatot, hogy igazán problémamentes legyen az utazása. Ide kattintva megtudhatja, hogyan viheti fel az Eloflex kerekesszéket repülőre.

 • Az Eloflex számos módon autóba helyezhető. A „Tippek és praktikák” részben ismertettük a négy leggyakoribb módszert. Kattintson ide a behelyezéssel kapcsolatos szakértői útmutatásért.

 • Minden Eloflex motoros kerekesszékre kétéves jótállás érvényes. Fontos tudni, hogy a jótállás csak az eredeti vásárlóra vonatkozik.

 • Sok kérdést kapunk az Eloflex töltésével kapcsolatban. A „Tippek és praktikák” részben a töltés bevált gyakorlatairól is hasznos információkat szerezhet. Bővebben

 • Ha az Eloflex teljesen fel van töltve, a hatótávolság legalább 30 kilométer, és a szék nagyjából 5 órányi folyamatos mobilitást biztosít.

  Ha nagyon hideg az időjárás (0 fok alatti), valamivel kisebb lehet az átlagos megtehető táv.

További kérdések